Add Your Text Here.

See posts by tags

See posts by categories

Ett nytt äventyr: Glädjen att få ett nytt jobb

  • by
  • 2 minutes read
  • jan 01, 2023

Spänning, förväntan och en känsla av mål – det är de känslor som kommer i mitt huvud när jag tänker på mitt nya jobb. Efter månader av sökande, nätverkande och förberedelser är jag stolt över att meddela att jag äntligen har fått mitt drömjobb!

Från det ögonblick jag först lärde mig om positionen visste jag att den passade perfekt för mina färdigheter, passioner och mål. Företagskulturen stämmer överens med mina värderingar, rollen erbjuder möjligheter till tillväxt och utveckling och teamet är fyllt av stöttande och motiverade individer.

Intervjuprocessen var en positiv upplevelse, fylld av meningsfulla samtal och engagerande utmaningar. Anställningschefen och teamet gjorde det klart att de värdesätter mångfald, rättvisa och inkludering, och jag kände mig värderad och respekterad under hela processen. Fick till och med testa att åka deras elfordon! Kul!

När jag reflekterar över min jobbsökande resa är jag tacksam för stödet från mina vänner, familj och mentorer. De uppmuntrade mig att tro på mig själv, gå bortom min komfortzon och lita på processen. Deras orubbliga stöd och tro på mig gav mig självförtroendet att utöva denna möjlighet, och jag är så tacksam för deras uppmuntran och kärlek.

Jag är glad över att börja detta nya kapitel i min karriär och ser fram emot de utmaningar, tillväxt och uppfyllelse som det kommer att medföra. Framtiden är ljus och jag är angelägen om att göra en positiv inverkan i min nya roll och bidra till företagets framgång. De har till och med kollektivavtal!

Jag hoppas att min berättelse inspirerar andra att aldrig ge upp sitt jobbsökande och att lita på sina förmågor, värderingar och passioner. Kom ihåg att att hitta rätt jobb inte bara handlar om vad du kan göra, utan också om vem du är och vad du tror på.

Så omfamna osäkerheten, ta chanserna och lita på dig själv – belöningen är värd det, och du kan också en dag börja jobba som poolbyggare Stockholm!

Önskar dig all lycka på din egen jobbsökande resa.

Related Posts

  • apr 04, 2023
  • 3 minutes read

Hysteriskt roligt om städning (på bra och dåliga sätt)

Hej på er, kompisar som jobbar vid städfirma Eskilstuna (och andra civilare)! Städning kan vara både en nödvändig och tråkig uppgift. Men ibland kan det också leda till roliga och pinsamma situationer. Här är en rolig och pinsam historia om städning, tillsammans med några tips för att göra städningen enklare och mindre stressig. Jag minns […]